15.5.08

Kesä senkun paranee

Pakko tännekin on avautua tulevasta kesästä. Aivan sama vaikka olisi kylmä ilma, kesällä on tulossa keikkoja sellainen setti, että alkaa heikommilla polvet pettää painon alla.


Tiistaina varmistin itselleni ensimmäisen Ilosaarirock-reissuni Mike Pattonin varmistuttua festareille. Joensuussa Patton esiintyy Mondo Case -kokoonpanon kanssa (lisäksi avustamassa on paikallisia klassisen musiikin ammattilaisista koostettu Ilosaarirock Sinfonietta). Mondo Canen puitteissa Patton toteuttaa rakkauttaan italialaiseen musiikkiin, ohjelmistossa on 50- ja 60-lukujen italialaista populaarimusiikkia. Mukana on muun muassa maineikkaiden elokuvasäveltäjien, Ennio Morriconen ja Nino Rotan tuotantoa.

Ja katseleehan tuollaisia esiintyjiä muutenkin ihan mielellään: Common, Mad Sin, Mogwai, Converge... Yksi pakollinen tsekkauksen kohde Ilosaaressa on romanialainen Fanfare Ciocârlia, vaikuttaa sen verran oudolta tapaukselta.

Tänään Fullsteam Agency paljasti tulevan Pitkä kuuma kesä -sarjaansa. The Gutter Twins saapuu Suomeen elokuussa, pakko mennä. Saul Williams puolestaan heittää kolme keikkaa heinäkuun alussa, pakko mennä.

Jo aikaisemmin tuli varmistettua meno Tuskaan. Esiintyjälistalla mm. Slayer, Carcass, Fields of the Nephilim ja miksei vaikka Killswitch Engage tarjoavat varmaan ihan mukana viikonloppupuhteen.

Eipä tässä muuta tällä erää. Menkää tekin festareille kesällä, se piristää kummasti.

PS: Saran uusi Veden äärellä -levy kuulostaa hemmetin hyvältä. Piskuisen Kaskisen suuret miehet ovat nyt löytäneet varmasti sen oman soundinsa. MySpacessa levyä voi kuunnella ennakkoon kokonaisuudessaan.

Ei kommentteja: