9.4.08

Australiasta kuuluu kummia

Etelä-Australiassa on tullut ilmi mielenkiintoinen piratismitapaus. Paikallisen poliisin sisäisessä auditoinnissa on tullut ilmi työpaikan sisäinen, ilmeisesti melko laaja, leffakopiointi. Poliisit näköjään "osaavat" hommansa myös. Ihan liian ruudinkeksijöitä heput eivät kuitenkaan ole olleet, kun käyttivät hommaan työpaikan koneita. Idiootit.

Näillä näkymin ainakaan tapauksesta ei olla nostamassa syytettä. Jotenkin loogisesti on päätelty niin, ettei syytettä haluta nostaa, koska syytettynä olisi niin paljon poliiseja. Hienoa, joten seuraavaksi vain isolla joukolla pieksemään satunnaisia ohikulkijoita, eihän siitä syytettä saa, jos on tarpeeksi poliiseja paikalla. Mikäköhän mahtaa muuten olla "riittävä" määrä poliiseja, jotta syytettä ei nosteta?

Australialainen antipiratismiorganisaatio AFACT (The Australian Federation Against Copyright Theft) on kyllä pyytänyt lisäselvitystä asiasta. Jostain käsittämättömästä syystä heidän mielestään ei ole oikein, että poliisit eivät saa syytettä lain rikkomisesta. Mistäköhän he tuollaisen ovat päähänsä saaneet.

South Australia Police - A great place to work

Ei kommentteja: