2.4.08

Noisen aprillipila 2008

Kohtuu onnistunut aprillipila saatiin jälleen Noisessa tänä vuonna aikaiseksi. Se on loppujen lopuksi aina hauska huomata, ettei ihmiset liikaa mieti asioiden järkevyyttä/mahdollisuutta/loogisuutta, jos siitä oikein media kirjoittaa.

Noisen aprillipila siis oli ilmainen NoiseFest, joka järjestettäisi ensi heinäkuussa Katajanokan entisen vankilan pihalla. Eihän tuossa periaatteessa vielä mitään mahdotonta ole, paitsi ehkä nyt se, että vankilan tiloissa toimii nykyään Best Western -ketjun hieman tasokkaampi hotelli. Voipi olla, että heillä olisi jotain vastaansanottavaa, jos metallimörrimöykkyjä yhden viikonlopun ajan maleksisi heidän pihallaan.

No luonnollisestihan aprillipilassa pitää olla jotain mielenkiintoa herättävää osaa myös. Tällä kertaa pääosan veivät Suomea melko onnistuneesti karttaneet ainakin jonkinlaiset metallipiirien amerikkalaiset legendat eli Neurosis, The Melvins, Brutal Truth ja Crowbar. Nämä siis tosiaan ilmaiskeikalla Suomessa, olisi se aika hienoa tosiaan. Varsinkin kun "kaupan päälle" saa vielä Sielun Veljien ja Kyyrian reunion-keikat. Joko alkaa kiinnostaa.

Noin 300 ilmoittautumista saatiin päivän aikana (2000 lippua oli siis jaossa). Tuli vasta vähän turhan myöhään mieleen, että olisi tuota vedätystä pitänyt jatkaa vähän pidempään ja lähetellä oikeasti niitä vahvistusmaileja ja paljastaa homma vasta illalla kaikille ilmoittautuneille. Olisi voinyt saada jopa Noiseen vähän ylimääräistä kävijää, jos/kun sana olisi lähtenyt kiertämään. Pitää ensi vuonna kehitellä jotain vähän pitkäkestoisempaa.

Ei kommentteja: